Winplan Patch File

Current News and Events in our VGA Planets community. Debate issues of local, national, or global significance with our enlightened denizens.

Moderators: BitMask, Havok

Post Reply
User avatar
Cardno
Posts: 3706
Joined: Fri Dec 30, 2005 5:48 pm
Location: New Zealand
Contact:

Winplan Patch File

Post by Cardno » Sat Sep 17, 2011 1:03 pm

Hi All.

I have a new laptop and throwing winplan on it. Have found that the patch file on Tim's vgaplanets site doesn't seem to be there/ accessbile.

Anyone have any ideas?

User avatar
DarthHavoc2
Posts: 59
Joined: Sun Nov 21, 2010 6:02 pm
Location: Chicago, IL

Post by DarthHavoc2 » Sat Sep 17, 2011 2:06 pm

If someone doesn't take care of you in the meantime I'll email the file to you when I get home from work (about 8 hrs from now). I'm a bit of a digital packrat so I should have the zip sitting in my laptop somewhere.
"Space is a tough place where wimps eat flaming plasma death!"
- Armin Trott

User avatar
Rimstalker
Posts: 955
Joined: Sun Feb 19, 2006 9:43 am
Location: Fürth - Germany
Contact:

Post by Rimstalker » Sat Sep 17, 2011 2:16 pm

you mean you can't find this link on the vgaplanets.com page?

http://www.vgaplanets.com/fixes.htm
Wirklich reich ist, wer mehr | Truly rich is, who holds
Träume in seiner Seele hat, | more dreams in his soul
als die Realität zerstören kann.| than reality can destroy.

User avatar
Cardno
Posts: 3706
Joined: Fri Dec 30, 2005 5:48 pm
Location: New Zealand
Contact:

Post by Cardno » Sat Sep 17, 2011 4:06 pm

Thanks guys - I don't know what I was doing before - mind you it was in the middle of the night......

Cheers

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2324
Joined: Sat May 06, 2006 4:58 am
Location: South Africa
Contact:

Post by BitMask » Sun Sep 18, 2011 2:25 am

It's also available in the C-M download area.

Gavan
Posts: 879
Joined: Sat Mar 18, 2006 2:31 am
Location: Melbourne Australia

Post by Gavan » Sun Sep 18, 2011 5:25 am

Where in Winplan to check the version number?

The best number I can find is 3.5 on the page to select which race to play in a game.
Just cause I am paranoid does not mean they are not out to get me.

User avatar
DarthHavoc2
Posts: 59
Joined: Sun Nov 21, 2010 6:02 pm
Location: Chicago, IL

Post by DarthHavoc2 » Sun Sep 18, 2011 9:44 am

First screen when you first launch Winplan.
"Space is a tough place where wimps eat flaming plasma death!"
- Armin Trott

Gavan
Posts: 879
Joined: Sat Mar 18, 2006 2:31 am
Location: Melbourne Australia

Post by Gavan » Mon Sep 19, 2011 5:56 am

Thanks,

Looks like my client is not quite up to date.

I wonder if I will notice any differences or not.
Just cause I am paranoid does not mean they are not out to get me.

Post Reply

Return to “Scuttlebutt”