JVC website

Current News and Events in our VGA Planets community. Debate issues of local, national, or global significance with our enlightened denizens.

Moderators: BitMask, Havok

Post Reply
User avatar
Cardno
Posts: 3706
Joined: Fri Dec 30, 2005 5:48 pm
Location: New Zealand
Contact:

JVC website

Post by Cardno » Sat Mar 10, 2012 3:44 am

Check out the JVC download. My Japanese isn't so good these days...

http://www.jvc-client.com/

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2324
Joined: Sat May 06, 2006 4:58 am
Location: South Africa
Contact:

Re: Welcome to T-Flak 1

Post by BitMask » Sat Mar 10, 2012 5:30 am

Cardno wrote:Check out the JVC download. My Japanese isn't so good these days...

http://www.jvc-client.com/
Get it here http://sourceforge.net/projects/jvc-client/

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2324
Joined: Sat May 06, 2006 4:58 am
Location: South Africa
Contact:

Re: Welcome to T-Flak 1

Post by BitMask » Sun Mar 11, 2012 1:51 am

I'll see if ][avok can add a copy of the site on the Museum over at Donovan's and fix the links the that and the SourceForge downloads.

User avatar
Aelg
Posts: 20
Joined: Mon Aug 29, 2011 9:29 am
Location: Oldenburg, Germany
Contact:

Re: Welcome to T-Flak 1

Post by Aelg » Tue Mar 13, 2012 8:03 am

I advise being careful using JVC, as it tries to be smarter than it's good for itself. In a standard THost-game, JVC recognizes the three Proton Torpedo Launchers as being Tech 2, and therefore sets the torpedo techlevel to 2 without paying the 100mc for it. "It must already have been level 2, how else should the tubes have been produced?" Needless to say that Host.exe doesn't like this behaviour very much. This can be avoided by manually buying torp tech 2.
Image
Aelg: You beamed that 10,000 megacredits down to a worthless lump of rock.
H2R: It isn't worthless anymore.

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2324
Joined: Sat May 06, 2006 4:58 am
Location: South Africa
Contact:

Re: Welcome to T-Flak 1

Post by BitMask » Tue Mar 13, 2012 10:59 am

I have not seen that error, but it might be because I use X-Rays and then the next step is Disruptors.

JVC automatically buy the tech level needed for each item, but perhaps there is a misalignment there.

User avatar
Gilgamesh
Posts: 4960
Joined: Sun Apr 16, 2006 1:37 pm
Location: I.K.S. Gorkon - patrolling near your homeworld...
Contact:

Re: JVC website

Post by Gilgamesh » Wed Mar 14, 2012 9:59 am

The answer to all those problems....

:?:

Winplan.
QI'DaS tuQ SoSlI'

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7579
Joined: Fri Jun 18, 2004 2:22 pm
Location: Look into the sun.
Contact:

Re: JVC website

Post by Havok » Wed Mar 14, 2012 1:48 pm

VPA
Regards,
][avok

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2324
Joined: Sat May 06, 2006 4:58 am
Location: South Africa
Contact:

Re: JVC website

Post by BitMask » Wed Mar 14, 2012 2:38 pm

If you don't have that feature is does not mean that it's an answer. It's a lack of a feature vs. feature with a small issue that you can easily get past.

User avatar
Gilgamesh
Posts: 4960
Joined: Sun Apr 16, 2006 1:37 pm
Location: I.K.S. Gorkon - patrolling near your homeworld...
Contact:

Re: JVC website

Post by Gilgamesh » Thu Mar 15, 2012 3:46 pm

Well - it's a feature I don't need that apparantly doesn't work properly. I'll stick with Winplan thanks! :lol:
QI'DaS tuQ SoSlI'

Post Reply

Return to “Scuttlebutt”