Starbase ghosting?

Current News and Events in our VGA Planets community. Debate issues of local, national, or global significance with our enlightened denizens.

Moderators: BitMask, Havok

Post Reply
User avatar
Gilgamesh
Posts: 4960
Joined: Sun Apr 16, 2006 1:37 pm
Location: I.K.S. Gorkon - patrolling near your homeworld...
Contact:

Starbase ghosting?

Post by Gilgamesh » Wed Mar 12, 2014 6:50 pm

Hi.

I just got an error when I closed the starbase dialogue:


PROGRAM ERROR: Starbase ghosting.373 : 365 Blue 21.

No idea what that's about. I'm using version 3.5.114.

Thanks!

Gil
QI'DaS tuQ SoSlI'

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7579
Joined: Fri Jun 18, 2004 2:22 pm
Location: Look into the sun.
Contact:

Re: Starbase ghosting?

Post by Havok » Wed Mar 12, 2014 9:41 pm

Sounds like something in the turn is corrupt. What game, turn, etc. did it happen in? Feel free to email the details.
Regards,
][avok

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2324
Joined: Sat May 06, 2006 4:58 am
Location: South Africa
Contact:

Re: Starbase ghosting?

Post by BitMask » Thu Mar 13, 2014 12:20 am

It occurs when the Starbase and the Planet that is loaded in Winplan is not in sync.
It's a program error that is cause by a series of events you did in the client.
Just close the app and start again.

User avatar
Gilgamesh
Posts: 4960
Joined: Sun Apr 16, 2006 1:37 pm
Location: I.K.S. Gorkon - patrolling near your homeworld...
Contact:

Re: Starbase ghosting?

Post by Gilgamesh » Thu Mar 13, 2014 11:14 pm

I expect that's it. Thanks!
QI'DaS tuQ SoSlI'

Post Reply

Return to “Scuttlebutt”