How to use Echoview

Here you can find, hints, strategies and other info for VGA Planets, PHost and it's many addon's and utilities.

Moderators: BitMask, Havok

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7557
Contact:

How to use Echoview

Post#1 » Tue May 20, 2008 11:22 pm

I've posted BitMask's "How to use Echoview" guide on the Strategy page.

http://www.circus-maximus.com/howtoechoview.htm
Regards,
][avok

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#2 » Wed May 21, 2008 1:42 am

Thanks ][avok

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7557
Contact:

Post#3 » Wed May 21, 2008 8:12 am

No problem. Sorry I took so long. There just aren't enough hours in a day sometimes. 8)
Regards,
][avok

User avatar
Cardno
Posts: 3706
Contact:

Post#4 » Thu May 22, 2008 6:14 am

Easily solved Try using some of those night-time hours.... especially for game construction... :notworthy:

User avatar
Six_Of_One
Posts: 1078
Contact:

Post#5 » Thu May 22, 2008 7:10 am

Good job BitMask and helpers.
I read it and i dont even use it ........ very interesting.
"Just because you can do a thing,
Doesn't mean you should."

Paarthurnax the Dragon
Elder Scrolls-Skyrim

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#6 » Thu May 22, 2008 7:20 am

Thanks Six.
Now we just need to get you to use it also. That would be an accomplishment!

User avatar
Six_Of_One
Posts: 1078
Contact:

Post#7 » Thu May 22, 2008 7:24 am

BitMask wrote:Thanks Six.
Now we just need to get you to use it also. That would be an accomplishment!
Not in this lifetime..... tried it years ago, but nowadays even following the instructions i cant get it to fire up. besides..... at my age i need to excercise my brain regularly to try to thwart oldtimers disease. Its best i just use winplan and try to remember where that sneaky ship went :lol:
"Just because you can do a thing,
Doesn't mean you should."

Paarthurnax the Dragon
Elder Scrolls-Skyrim

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#8 » Thu May 22, 2008 7:33 am

Six_Of_One wrote: Its best i just use winplan and try to remember where that sneaky ship went :lol:
Next project= Get you of Winplan!!

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7557
Contact:

Post#9 » Thu May 22, 2008 8:25 am

Cardno wrote:Easily solved Try using some of those night-time hours.... especially for game construction... :notworthy:
Then I wouldn't be able to play Age of Conan... :twisted:
Regards,
][avok

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7557
Contact:

Echoview users

Post#10 » Thu May 22, 2008 8:38 am

.... I have one word for you all....


................VPA...............

:allhail:
Regards,
][avok

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#11 » Thu May 22, 2008 8:41 am

Tried VPA the other day, but must say I'll stick to JVC. VPA reminds me to much about DOS. ](*,) ](*,)

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7557
Contact:

Post#12 » Thu May 22, 2008 8:45 am

There's nothing wrong with DOS my friend :)
Regards,
][avok

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#13 » Thu May 22, 2008 8:55 am

It works, yes, but so does Black&White TV.
And HD COLOR TV is already out, you know :idea:

User avatar
B A N E
Posts: 3777

Post#14 » Thu May 22, 2008 9:00 am

If there was a windows based VPA, then I'd be a happier camper.

I've seriously considered playing thru a game with PCC just to
give it a whirl, but I'd have a hard time abandoning all my well
worn keystrokes.

Tab-tab-tab-tab-tab...
Understanding is a three-edged sword.
Your side,
their side,
and the truth.

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#15 » Thu May 22, 2008 9:07 am

B A N E wrote:but I'd have a hard time abandoning all my well
worn keystrokes.
That might be the reason I did not take to it. Did not have enough time to learn all the keys. :roll:

Return to “Intel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron