Where to find racename.exe?

Here you can find, hints, strategies and other info for VGA Planets, PHost and it's many addon's and utilities.

Moderators: BitMask, Havok

User avatar
AngryJohnny
Posts: 293

Where to find racename.exe?

Post#1 » Wed May 06, 2009 3:58 am

I just installed a fresh copy of WinPlan and went to use the racename.exe utility to change the names of the races, and I can't find it. I've installed WinPlan twice now and racename.exe isn't there. Can anyone help me out?


-- Angry Johnny

"If you wish to make the gods laugh, tell them your plans"

Image

User avatar
B A N E
Posts: 3777

Post#2 » Wed May 06, 2009 5:44 am

namerace.exe?
Understanding is a three-edged sword.
Your side,
their side,
and the truth.

User avatar
BitMask
Site Admin
Posts: 2318
Contact:

Post#3 » Wed May 06, 2009 7:42 am

:lol: hehe

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7557
Contact:

Post#4 » Wed May 06, 2009 7:53 am

:cylonclap:
Regards,
][avok

User avatar
Klauser
Posts: 991

Post#5 » Wed May 06, 2009 7:56 am

If I recall correctly, isn't NAMERACE.EXE one of the extra executables you got when you registered the DOS version of the game back in the day?

Regardless, I have NAMERACE.EXE archived - PM me with your email address and I'll send it to you.
Klauser

"Any ship can be a minesweeper ... once!"

User avatar
AngryJohnny
Posts: 293

Post#6 » Wed May 06, 2009 1:38 pm

Yeah, namerace.exe was a utility from Tim that I could have sworn came with WinPlan that let you change the display names of the races.

Klauser, thank you. I've sent you a PM.


-- Angry Johnny

"If you wish to make the gods laugh, tell them your plans"

Image

Return to “Intel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron