Page 2 of 2

Posted: Mon Oct 03, 2011 8:08 pm
by Cherek
Thanks BitMask.

Posted: Mon Oct 03, 2011 9:31 pm
by Boronos
I took the plunge on the 32 bit Winplan tonight and it installed ok, trying to open a current game it says stale or bad game data and closes.

I'm hoping that when I get my new RST and unpack it will be ok.

Posted: Mon Oct 03, 2011 9:51 pm
by Cherek
Boronos wrote:I took the plunge on the 32 bit Winplan tonight and it installed ok, trying to open a current game it says stale or bad game data and closes.

I'm hoping that when I get my new RST and unpack it will be ok.
Try clicking on the "Unpack RST(s)" If you still getting a stall turn, try redownloading the RST.

Posted: Mon Oct 03, 2011 10:44 pm
by Boronos
I did my turn yesterday, packed and mailed it in. Just waiting for host to run and was thinking that the new rst would get it on track.

Did you get it working on your machine?

Re: WinPlan 32bit ver, Problems Anybody?

Posted: Sun Oct 09, 2011 8:11 am
by Cherek
The install was great. I copied my Reg.key and vpwork1 folder and Echoview into the new directory. Then changed the location of the game in Echoview and I was and playing.

I forgot to mention that the Window version of RandMax appear to work also.