Did we pause?

Moderators: BitMask, Havok

Post Reply
User avatar
Raven2
Posts: 539
Joined: Tue Dec 20, 2005 10:02 am
Location: Elkton, Maryland

Did we pause?

Post by Raven2 » Thu Nov 07, 2013 9:34 pm

Is AQ7 on pause? Appears to have not run tonight, and game page is saying it won't run again until Monday.
>>> Raven <<<

User avatar
FLETCH
Posts: 1440
Joined: Wed Dec 21, 2005 9:33 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Did we pause?

Post by FLETCH » Thu Nov 07, 2013 9:38 pm

Ditto...
FLETCH


667 The NEIGHBOUR of the BEAST!

Gavan
Posts: 879
Joined: Sat Mar 18, 2006 2:31 am
Location: Melbourne Australia

Re: Did we pause?

Post by Gavan » Thu Nov 07, 2013 9:40 pm

Good to see it is not just me wondering what is going on.
Just cause I am paranoid does not mean they are not out to get me.

User avatar
Havok
Site Admin
Posts: 7578
Joined: Fri Jun 18, 2004 2:22 pm
Location: Look into the sun.
Contact:

Re: Did we pause?

Post by Havok » Thu Nov 07, 2013 10:02 pm

Yeah sorry about that. I got a message from Ron while building the new games, he's out of town and doesn't have his game laptop with him. He asked to skip a turn.
Regards,
][avok

User avatar
Burnerboy
Posts: 412
Joined: Thu Oct 26, 2006 2:34 pm
Location: Ohio, USA

Re: Did we pause?

Post by Burnerboy » Sun Nov 10, 2013 1:11 pm

Hi Guys,
Got home yesterday. Appreciate your patience once again. Turn on it's way.

Ron

Post Reply

Return to “Alpha Quadrant 7”