Winplan 32 and pcc2

Here you will find the VGA Planets veterans helping out new players. This is a great place to learn battle tactics, logistics and more.

Moderators: BitMask, Havok

Post Reply
Posts: 6
Joined: Sun Dec 08, 2013 12:06 pm

Winplan 32 and pcc2

Post by Mills » Mon Dec 09, 2013 5:25 pm

I have a copy of winplan32 and my reg code from tim. but when I go into PCC2 it states it is not registered... has anyone seen this error?

User avatar
Site Admin
Posts: 7574
Joined: Fri Jun 18, 2004 2:22 pm
Location: Look into the sun.

Re: Winplan 32 and pcc2

Post by Havok » Tue Dec 10, 2013 1:25 am

You need to install PCC into the same folder of your winplan game in order for it to pick up the VGAP registration code.

Post Reply

Return to “Mentoring”